Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "FrÀmlingarna" by Olov Svedelid ~ Book PDF Kindle ePub Free

FrÀmlingarna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: FrĂ€mlingarna
  • Author : Olov Svedelid
  • Release Date : January 06, 2003
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 5504 KB

Description

Roland Hassel Ă€r kallad som vittne vid en rĂ€ttegĂ„ng om ett gĂ€ngmord pĂ„ en invandrare. Ett annat vittne Ă€r en Ă€ldre kvinna, men hon Ă€r sĂ„ skrĂ€md att hon tar tillbaka allt hon tidigare sagt. Hassel mĂ„ste följa henne hem – men dĂ€r vĂ€ntar tre mĂ€n som brutalt slĂ„r ihjĂ€l henne sĂ„ snart de fĂ„r höra att hon har sĂ€llskap av en polis. Hassel fĂ„r ett skott genom kroppen men klarar sig.

NĂ€r Hassel och hans kollegor börjar undersöka varför ett ”vanligt” misshandelsfall leder till sĂ„dana vĂ„ldshandlingar, upptĂ€cker de att det mĂ„ste handla om en oerhört lukrativ verksamhet med vida internationella förgreningar.

En dag drogas och kidnappas Hassel, och nĂ€r han vaknar upp Ă€r han i ett land han inte kĂ€nner, med ett sprĂ„k som Ă€r helt frĂ€mmande, med ett alfabet han inte kan lĂ€sa och med förlamade hĂ€nder – dĂ„ befinner han sig i mardrömmarnas mardröm.

Den fasansfulla erfarenheten fÄr honom att ana ett mönster. Men vad Àr fiktion och vad Àr verklighet? Vad Àr sanning och vad Àr lögn? Vad Àr ondska och vad Àr godhet? Och vilka Àr nÀrstÄende och vilka Àr frÀmlingarna?

FrÀmlingarna Àr den tjugonionde delen av trettio i serien om kriminalinspektör Roland Hassel.


Download Books "FrÀmlingarna" PDF ePub Kindle