Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Fruset ögonblick" by Camilla Ceder ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Fruset ögonblick

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Fruset ögonblick
  • Author : Camilla Ceder
  • Release Date : January 15, 2009
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2594 KB

Description

En mordgÄta mitt i den svenska myllan

Slut hans ögon, för djÀvulen. Den spontana tanken förbryllade: orden som kommit till henne. Den marinblÄ Helly Hansen-tröjan var en likadan som den hennes far ofta burit under jackan vintertid. Det blonda hÄret var nerdrÀnkt i blod, stelnat och mörknat. Slut hans ögon, upprepade hon viskande och kunde inte lÀngre hindra tÄrarna.

NĂ€r Seja vĂ€cks av telefonen tidigt en decembermorgon Ă€r det Åke, hennes Ă„lderstigne granne. Chockad berĂ€ttar han att han hittat en massakrerad kropp vid en gammal bilverkstad.

Seja börjar efter en skilsmĂ€ssa lĂ„ngsamt kĂ€nna sig stark och fri i sitt nya liv i det lilla huset pĂ„ landet. Och sĂ„ vĂ€nds allt upp och ner nĂ€r hon och Åke rullar in pĂ„ uppfarten till bilverkstaden, dĂ€r polisen redan pĂ„börjat sin undersökning. En rostig skylt vajar i vinden: Thomas Edells verkstad och skrot. Utan förvarning sköljer minnen frĂ„n det förflutna genom Seja. Hon mĂ„ste fĂ„ se den döde.

Fruset ögonblick Àr en debut som med deckarens verktyg mejslar fram ett Sverige bortom allfarvÀgen. DÀr vÀver Camilla Ceder med fingertoppskÀnsla för det vardagligt mÀnskliga fram berÀttelsen om en handfull liv vilka av slump, nödvÀndighet och historia strÄlar samman i ett vÄldsamt dödsfall. Ett dödsfall som vid första anblicken ter sig obegripligt för polisgruppen med kriminalkommissarie Christian Tell i spetsen.


PDF Books Download "Fruset ögonblick" Online ePub Kindle