Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Fruktans hus" by Mats Ahlstedt # eBook PDF Kindle ePub Free

Fruktans hus

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Fruktans hus
  • Author : Mats Ahlstedt
  • Release Date : January 01, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1192 KB

Description

Maja och Mikael tÀnker köpa ett hus vid sjön Mjörn utanför Göteborg. De förra Àgarna till det gamla huset blev brutalt mördade och polisen lyckades aldrig lösa fallet. Huset har nu stÄtt tomt i tvÄ Är. DÀrför Àr priset lÄgt och Maja och Mikael bestÀmmer sig för att slÄ till. Första natten upptÀcker Mikael att en tonÄrsflicka gömmer sig pÄ vinden. Hon flyr och hittas kort dÀrefter mördad. Den unga tjejen har rymt frÄn ett HVB-hem i nÀrheten dÀr hon behandlats för sitt drogmissbruk. Ytterligare en flicka frÄn hemmet omkommer och en annan försvinner spÄrlöst.
Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen, tar sig an fallet och hittar en lÄda med potensmedel i husets kÀllare. SpÄren leder till illegal lÀkemedelsförsÀljning som drivs av en svensk man i Marbella. Vem Àr han? Finns det ett samband mellan dubbelmordet och tjejerna pÄ HVB-hemmet? Och vad Àr det för hemligt ordenssÀllskap en av de intagna pratar om?
Fruktans husÀr en fristÄende uppföljare till Den sista vilan(2017).
MATS AHLSTEDT, född 1949, tillbringade sina första levnadsÄr pÄ en prÀstgÄrd i JÀmtland. DÀrefter gick flyttlasset till Göteborg dÀr hans far jobbade som fÀngelseprÀst. Efter en fil. kand. i svenska med inriktning pÄ litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet blev Mats Ahlstedt journalist. Idag Àgnar han sig enbart Ät sitt författarskap och har en trogen lÀsekrets. Hans texter genomsyras av ett starkt samhÀllspatos dÀr han tydligt tar parti för utsatta kvinnor.
Boken Àr fylld av cliffhangers som gör att man gÀrna strÀcklÀser boken. LARS-ERIK HOLM, DAST MAGAZINE OM DEN SISTA VILAN (2017).
Boken Àr vÀlskriven, har snabbt tempo och konstant hög spÀnningsnivÄ, samtidigt som Ahlstedt med sitt sociala patos tar lÀsaren med i miljöer de vanligen inte brukar vistas i. Boken Àr fylld av cliffhangers som gör att man gÀrna strÀcklÀser boken. DAST MAGAZINE OM DEN SISTA VILAN
Man vill bara lÀsa ett kapitel till och kanske ett till och ett till. BOKMYSANS BOKBLOGG
SAGT OM AHLSTEDTS TIDIGARE BÖCKER:
Det Ă€r verkligen en riktig bladvĂ€ndare, spĂ€nnande och lĂ€ttlĂ€st. LĂ€s den bara! MIAS BOKHÖRNA
Omöjlig att lÀgga ifrÄn sig. GUNILLA WALL, HEMMETS VECKOTIDNING
Intrigen Àr spÀnnande och det Àr driv i berÀttandet. CRIMEGARDEN
NÀr konsekvenserna av makthunger och girighet slÄr igenom för fullt gÄr ingen lÀngre sÀker i den hÀr riktigt ruggiga psykologiska thrillern. MARIA NEIJ, MOTALA VADSTENA TIDNING
Hans böcker Ă€r underhĂ„llande. Hans romaner Ă€r spĂ€nnande. LENNART HÖGMAN, DAST MAGAZINE


Ebook Free Online "Fruktans hus" PDF ePub Kindle