Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Frukta det du begÀr" by Jo Spain # eBook PDF Kindle ePub Free

Frukta det du begÀr

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Frukta det du begĂ€r
  • Author : Jo Spain
  • Release Date : January 14, 2020
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 6400 KB

Description

Uppföljaren till succéthrillern FörlÄt oss vÄra synder vald till 2019 Ärs bÀsta deckare i DN
»DjĂ€vulskt smart kriminalroman.« Sunday Times
En sen kvĂ€ll möts tvĂ„ mĂ€ktiga mĂ€n pĂ„ en hemlig plats i Dublin för att diskutera en plan som grott under lĂ„ng tid. Den ena Ă€r i desperat behov av att fĂ„ veta att inga hinder nu kvarstĂ„r – den andra försĂ€krar honom om att allt Ă€r i sin ordning. NĂ„gra timmar senare mördas en högt uppsatt person inom regeringen vid namn Ryan Finnegan i Irlands sĂ€kraste byggnad, Leinster House, dĂ€r parlamentet Ă€r belĂ€get.
Polisinspektör Tom Reynolds och hans team kallas in för att utreda mordet. Först tycks alla bevis peka mot ett mord med politiska motiv - tills en överraskande upptÀckt leder utredningen i en helt annan riktning. Plötsligt har mordet antagit en mycket mer personlig karaktÀr. Men vem Àr det som har mest att tjÀna pÄ Ryans död?
JO SPAIN Ă€r en irlĂ€ndsk författare, född i Dublin, med ett förflutet som politisk rĂ„dgivare Ă„t den irlĂ€ndska regeringen. Hennes tre första romaner utgör en trilogi om polisinspektör Tom Reynolds. Den första, FörlĂ„t oss vĂ„ra synder, nominerades till Årets bĂ€sta översatta kriminalroman av Svenska Deckarakademin [2019] och utnĂ€mndes till Årets bĂ€sta deckare av Lotta Olsson i DN. Frukta det du begĂ€r [Beneath the Surface] Ă€r den andra boken i trilogin.


Download Ebook "Frukta det du begÀr" PDF ePub Kindle